Service en onderhoud

Door onze technische knowhow zijn wij sterk in het identificeren en verhelpen van storingen, waardoor uw zonnepanelen nooit lang storingen of gebreken hebben. Daarnaast verzorgen wij graag het preventieve- en reinigingsonderhoud voor uw zonnepanelen.

Door onze kennis, ervaring met veilig werken op hoogte en snelle responsetijden zijn wij daarom de juiste partij voor u. Om er zeker van te zijn dat wij precies leveren wat uw zonnepanelen nodig hebben, werken wij met verschillende contractvormen.

Storingsonderhoud

Maakt u gebruik van storingsonderhoud? Dan bent u ervan verzekerd dat een gemelde storing snel wordt opgepakt. De storing wordt geïdentificeerd en verholpen, mits de onderdelen op voorraad zijn. Is dit niet het geval? Dan wordt er een voorstel ter reparatie gedaan.

Preventief onderhoud

Naast storingsonderhoud ook gebruik maken van preventieve controles en onderhoud voor een verhoogd rendement? Dan is deze contractvorm het meest geschikt. Tijdens preventief onderhoud voeren wij ook eenvoudige herstelwerkzaamheden uit wanneer dit nodig is.

Preventief- en reinigingsonderhoud

Een maximaal rendement behalen én behouden wordt mogelijk met deze contractvorm. Daarnaast maakt u ook aanspraak op onze servicedienst en voeren wij preventief controle- en reinigingsonderhoud uit. Wordt tijdens de reiniging duidelijk dat eenvoudige herstelwerkzaamheden nodig zijn? Dan worden deze direct uitgevoerd.


Reviews

Pro Mounting

Google Reviews
5